Kviečiame 2018 m.rugpjūčio 18 d. 18.00 val. į Renavo dvaro sodybą “ Šimtmečio vasaros festivalio uždarymą“

Fotoparoda „Lietuvos spaudos fotografija 2018”
2018 m. 2 rugpjūčio d.
Renavo dvare dar žydi gėlės – Bekvapis šunramunis (Tripleurospermum perforatum)
2018 m. 9 lapkričio d.

Kviečiame 2018 m.rugpjūčio 18 d. 18.00 val. į Renavo dvaro sodybą “ Šimtmečio vasaros festivalio uždarymą“

Lithuanian trombone project & Loreta Sungailienė. Tai – unikalus muzikinis projektas, kurį pristato profesionalių atlikėjų grupė: trombonininkas Vytautas Pilibavičius, pianistas Leonidas Mieldažis ir liaudies dainų atlikėja Loreta Sungailienė. Drąsus kūrybinis eksperimentas, kuriame dera jautri liaudies dainų poetika, vingri melodika ir moderni harmonija, autentiškai stilistikai artimas dainų atlikimas.

Atlikėjas Donato Ravini – tenoras, meno vadovas. 2002 m. baigė tarptautinę G. Forzano muzikos ir teatro akademiją Italijoje ir pradėjo dainuoti solo. Jo vokalo mokytoju buvo žinomas Italijos baritonas maestro Lino Puglisi. Menininkų bendradarbiavimas truko dešimtmečius, jie tapo artimais draugais.  Tenoras dainavo ir kūrė koncertuose su Italijos ir užsienio atlikėjais: Silvano Agosti, Carlo Di Cristoforo, Antonio Pergolizzi, Alla Popova, An Sungmin bei daugeliu kitų. Dainininko repertuare mėgstami klasikos herojai iš populiarių ir nesenstančių kūrinių, sukurtų Italijos bei kitų šalių kompozitorių: G.Verdi, G.Puccini, G.Donizetti, G.Rossini, V.Bellini, F.P. Tosti, E. Di Capua, G.Bizet, W.A. Mozart,J. Massenet, F.Lehar ir kitų. 

Rūta Blaškytė – Kauno valstybinio muzikinio teatro vokalo pianistė repetitorė, koncertuoja koncertuose ir festivaliuose Lietuvoje ir užsienyje. Ji yra nuolatinė tarptautinio Pažaislio muzikos festivalio dalyvė. Kartu su kolegėmis susibūrusios į ansamblį RAMuzika, Rūta dažnai pasirodo įvairių miestų scenose.

Koncertus publikai pristato kompanija „Klasikos degustacija“. Jos prodiuserė Vigailė Karpavičiūtė italų klasikos koncertus pradėjo organizuoti 2015 metais kartu su Donato Ravini. Tarptautinė komanda Lietuvos ir Latvijos žiūrovams surengė meilės, nuoširdžių jausmų pripildytus pasirodymus, kurie sulaukė didelio pasisekimo bei publikos įvertinimo.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status