Švęskime saugiai, su meile širdyje 💛💚❤️
2021 m. 11 kovo d.
Žygis „Sumink taką”
2021 m. 17 kovo d.

Dėmesio!!!

Vyriausybei nutarus šiek tiek atlaisvinti karantino suvaržymus muziejų darbui, nuo šiandien, t.y. nuo 2021 m. kovo 15 d.
ATNAUJINAME VYKDOMAS EDUKACIJAS Renavo dvaro sodyboje!
Būtina išankstinė registracija, skambinkite telefonu:
8-620-37506 (Vilma Vžesniauskienė).
Registruokitės darbo dienomis Jums patogiu metu.
Edukacijoje gali dalyvauti ne daugiau kaip 2 asmenys, nebent yra iš vienos šeimos. Būtina laikytis nustatytų asmens higienos reikalavimų (privalomas kaukių dėvėjimas, rankų higiena, kosėjimo, čiaudėjimo etiketas, 2 m atstumo laikymasis ir pan.).

SIŪLOMOS EDUKACIJOS:
1. Kviečiame Jus išmokti pasigaminti iš gamtinių medžiagų dėžutę. Į ją galima komponuoti velykines ir neprogines puokštes iš gyvų ar džiovintų augalų. Joje galima laikyti ir gėlių vazonėlį. Originalus darbelis papuoš Jūsų namus, pradžiugins svečius.
Edukacijos trukmė ~ 1,5 val. Kaina asm. – 3,00 eurai.
2. Kviečiame Jus pasinerti į augalų kvapų pasaulį, patiems pasigaminti hidrolatą, t. y. distiliuotą vandenį, praturtintą augalo gerosiomis savybėmis. Vaistinė medetka, pelkinė vingiorykštė, liepžiedžiai, vaistinė melisa, galimi ir pušų spygliai – tai žaliava Jūsų pasirinkimui.
Edukacijos trukmė ~ 2 val. Sužinosite apie pasirinkto augalo savybes, teikiamą naudą.
Kaina asm. – 10 eurų (į kainą įskaičiuoti du buteliukai po 50 mg pasigaminto šviežaus hidrolato).

Nuo 2021 m. kovo 15 d. įsigalioja LR Sveikatos apsaugos ministro, valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo Arūno Dulkio sprendimas Nr. V- 515 “DĖL MUZIEJŲ, GALERIJŲ IR KITŲ EKSPOZICINIŲ ERDVIŲ, ESANČIŲ UŽDAROSE ERDVĖSE, LANKYMO ORGANIZAVIMO BŪTINŲ SĄLYGŲ”
Pateikiame nustatytus reikalavimus lankantis muziejuje:

• Lankomame objekte vyresni nei 6 metų asmenys privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones), kurios priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną (toliau – kaukės). Kaukių leidžiama nedėvėti neįgalumą turintiems asmenims, kurie dėl savo sveikatos būklės kaukių dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei (tuomet rekomenduojama dėvėti veido skydelį);
• ribojami lankytojų srautai, todėl lankytojai galės ateiti ne daugiau kaip po du, nebent yra iš vienos šeimos;
• prieš patenkant į lankomą objektą būtina susipažinti su informacija apie asmens higienos laikymosi būtinybę (privalomą kaukių dėvėjimą, rankų higieną, kosėjimo, čiaudėjimo etiketą ir kt.);
• tarp asmenų būtų laikomasi ne mažesnio nei 2 metrų atstumo, išskyrus vienos šeimos narius ar vieno namų ūkio narius;
• į lankomą objektą nebus įleisti asmenys, kuriems pasireiškia ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status