MAŽEIKIŲ PARKŲ TAURĖS pirmasis bėgimo etapas – Renavo dvaro parko takais 🌳🏃‍♀️🏃‍♂️🌲🌳

🏰Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos narių susirinkimas Kelmės dvare 🏛
2021 m. 24 rugpjūčio d.
Šiaulių televizijoje – reportažas apie Renavo dvaro sodybą 😉👍
2021 m. 31 rugpjūčio d.

MAŽEIKIŲ PARKŲ TAURĖS pirmasis bėgimo etapas – Renavo dvaro parko takais 🌳🏃‍♀️🏃‍♂️🌲🌳

Sekmadienį (2021 08 22) Renavo parke buvo neįprastas bėgikų ir juos palaikančiųjų susibūrimas.
Pasivaržyti įvairiose bėgimo rungtyse susirinko ir suaugę bėgikai, ir jaunimas, ir vaikučiai, net visai mažučiai bėgikiukai 😊
.
Čia vyko Mažeikių parkų taurės bėgimo varžybų pirmasis etapas. Netrūko geros nuotaikos, padrąsinimų, pasiryžimo, azarto, šeimų ir bičiulių susibūrimo.
.
Dvaro parko takais jiems pritaikyta 200 m trasa pirmiausia bėgo patys mažiausieji bėgikai, vyresni išbandė 1 km trasą, vėliau 2 km įveikė mėgėjai, o rimčiausias iššūkis buvo – įveikti 8 km trasą. Visi atstumai įveikti sėkmingai, paskatinant aktyvių besibūriuojančių sirgalių. Renginio savanoriai padėjo varžybų organizatoriams, bėgikams siūlė atsigaivinti vandeniu ir palaikė puikią nuotaiką 😊 Visas būrys įvairių nuotolių bėgimo nugalėtojų iš visų amžiaus grupių buvo apdovanoti medaliais ir rėmėjų dovanomis. Už dovanas bėgikai ir organizatoriai dėkingi rėmėjams! 🌼🌼🌼
Daugiau fotoakimirkų rasite mūsų Facebook paskyroje: Renavo dvaro sodyba
Bėgimo organizatorius Mažeikių bėgikų klubas „Penki kalnai” ir renginio kuratorė Milda Zubavičienė visus pasiilgusius bėgimo renginių pakvietė dalyvauti Mažeikių parkų taurės bėgimuose. Šiais renginiais siekiama mažeikiškiams priminti, o miesto svečius supažindinti su vaizdingomis ir aktviam poilsiui pritaikytomis vietomis Mažeikių rajone.

Mažeikių parkų taurės varžybas sudaro trys etapai, kurių pirmasis Renavo dvaro parke jau įveiktas, o bėgikų laukia Mažeikių Juodpelkio parkas rugsėjo 17 d. Šio renginio metu kartu simboliškai bus paminėtas organizatorių – Mažeikių bėgikų klubo „Penki kalnai” – gimtadienis ir įveikiama trasa su penkiais kalnais. Trečiasis etapas vyks Tirkšlių pušyne spalio 9 d.
Dalyvaukite, bėkite, stebėkite, palaikykite!  😉👍
Daugiau apie Mažeikių parkų taurės bėgimus ir registraciją dalyviams rasite čia:
http://www.mazeikiubegimai.lt/
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status