Žemaitijos dvarų muzikos festivalio uždarymo vakaras – argentinietiško tango ritmu 🎙🎼

„Atviros dienos kaime 2021” ir Renavo dvaro sodyboje š.m. rugsėjo 3 ir 5 dienomis 🌼🌿🍄
2021 m. 19 rugpjūčio d.
🏰Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos narių susirinkimas Kelmės dvare 🏛
2021 m. 24 rugpjūčio d.

Žemaitijos dvarų muzikos festivalio uždarymo vakaras – argentinietiško tango ritmu 🎙🎼

Nuskambėjo Žemaitijos dvarų muzikos festivalio uždarymo koncertas. Ir ne bet kaip, o jausmingu tango ritmu 🙂

Šeštadienio vakaras Renavo dvare pasisekė ir net viršijo lūkesčius! 

Prašniokštus lietui, pasitraukus tamsiam debesiui, vakaras buvo gaivus, net švystelėjo saulė, gausiai susirinkę klausytojai nekantriai laukė tango muzikos profesionalų koncerto rūmų terasoje. Muzikos Festivalio organizatorė ir koncertų vedėja Vigailė Karpavičiūtė pristatė atlikėjus, jų koncertinę programą, padėkojo rėmėjams ir publikai, o atlikėjai tuo tarpu su jauduliu ruošėsi pasirodymui.

Ir pasirodymas išties buvo uždegantis – jau nuo pirmųjų tango muzikos akordų pasirodė šypsenos klausytojų veiduose, o įsibėgėjus koncertui muzika jau kuteno padus, tango ritmu, regis, judėjo ir kūnai. 😊 Bandoneono virtuozas, kompozitorius ir tango mokytojas Ariel Ramirez maloniai bendravo su publika, klausytojai negailėjo aplodismentų, jaudinantys tango ritmai nepaliko abejingų. Tad po koncerto ir bendros foto su atlikėjais, dvaro svečiai skirstėsi su jauduliu, pakylėti, maloniai nusiteikę.

Nuoširdžiai dėkojame Ariel Ramirez ir tango orkestrui už puikų koncertą!

Širdingai ačiū festivalio organizatoriams Vigailei Karpavičiūtei ir Donato Ravini už puikią Žemaitijos dvarų muzikos festivalio programą!

Ir labai dėkojame mūsų dvaro svečiams, muzikos mylėtojams, kurie džiugino mus ir atlikėjus savo apsilankymu koncertuose!

Daugiau foto mūsų Facebook paskyroje: Renavo dvaro sodyba (https://www.facebook.com/Renavo-dvaro-sodyba-566676353381999)

Iki kitų susitikimų, mielieji!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status