🌫🌫🌜🌫🌫Renavo dvaras vėl paskendo Baltų kvapų naktyje…🌫🌫🌟🌫🌫

⛅🎈„ŠOK Į DEBESĮ“ Renavo dvaro sodyboje 🎈⛅
2021 m. 3 rugsėjo d.
🍄🥀 „Atviros dienos kaime 2021” Renavo dvare: vertingieji linų sėmenys ir paslaptingas grybų pasaulis 🥀🍄
2021 m. 6 rugsėjo d.

🌫🌫🌜🌫🌫Renavo dvaras vėl paskendo Baltų kvapų naktyje…🌫🌫🌟🌫🌫

Penktadienio vakarą Renavo dvaras vėl paskendo Baltų kvapų naktyje.

Sugužėjo pustrečio šimto mielų šventinio vakaro dalyvių, itin paisiusių skelbto aprangos kodo „baltai“.

Lietuvos vyndarių produkcijos degustacija, skonių niuansų pajautimas kalbant su pačiu gėrimo gamintoju iškart sukūrė draugišką atmosferą. Todėl prasidedant koncertui, kai Mažeikių choreografijos mokyklos šokėjos ir jų mokytoja po merginų sušoktų grakščių šokių ėmėsi ir publiką mokinti šokių žingsnelių, dalyviai gana drąsiai įsijungė į nuotaikingą šokio pamoką.

 

Po to scenoje vyko puikių solistų Onos Kolobovaitės ir Egidijaus Bavykino artistiški pasirodymai bei baleto artistų Justinos Vitkutės ir Gintaro Visockio jausmingi šokiai. Visa tai apjungta į koncertinę programą „ 4 istorijos“ pagal pagal A. Bocelli ir S. Brightman, tad klausytojai pasijautė tarsi nuostabiame miuzikle.

 

 

 

Dėkojame visiems šventinio vakaro svečiams, nepabūgusiems netikėto lietučio, artistams už nuotaikingą, skambų ir gražų pasirodymą, mūsų bičiuliams vyndariams bei Mažeikių choreografijos mokyklos kolektyvui už labai šaunią vakaro įžangą 😊

 

 

 

 

 

 

 

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook paskyroje Renavo dvaro sodyba

Foto: Nomedos Vėlavičienės

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status