⛅🎈„ŠOK Į DEBESĮ“ Renavo dvaro sodyboje 🎈⛅

Šiaulių televizijoje – reportažas apie Renavo dvaro sodybą 😉👍
2021 m. 31 rugpjūčio d.
🌫🌫🌜🌫🌫Renavo dvaras vėl paskendo Baltų kvapų naktyje…🌫🌫🌟🌫🌫
2021 m. 3 rugsėjo d.

⛅🎈„ŠOK Į DEBESĮ“ Renavo dvaro sodyboje 🎈⛅

       Praeitą savaitę Renavo dvare buvo spalvinga, gyva, skambėjo muzika, nes čia stovyklavo Mažeikių choreografijos mokyklos vaikai ir mokytojai.

 

 

Šokio studijų “NIUANSAS” ir “KAUŠKUTIS” šokėjai kūrybinėje stovykloje svajingu pavadinimu „ŠOK Į DEBESĮ“ netinginiavo, veiklos jiems buvo suplanuota kuo įvairiausios. Jie ir kūrė išradingus grupių pavadinimus bei prisistatymus stovyklos atidarymui, kėlė savo mokyklos naująją vėliavą, statė naujus šokius ir juos pareigingai repetavo, ir keliavo į žygį Renavo dvaro apylinkėmis, ir dalyvavo edukacijoje “Pažinkime šikšnosparnius drauge”, dainavo, draugavo, klausė stovyklos vadovų, mokytojų ir vyresniųjų kolektyvo narių, gainiojo lietaus debesis ir tik šiek poilsiavo 😊

 

 

 

 

O stovyklos uždarymo koncertas „MŪSŲ DIENOS KAIP ŠVENTĖ“ nepaliko abejingų. Pirmąkart Varduvos upės slėnyje telkėsi tiek vaikų, o juos palaikyti, jais pasidžiaugti susirinko daug šeimos narių, draugų, svečių, tad buvo ir sveikinimų bei padėkų kalbų.

Koncertinėje programoje gausybė šokių, įvairiaspalviai kostiumai, visų klasių vaikai, įvairiausio amžiaus, net “nulinukai” pademonstravo savo naujus šokius. Po šokių iškilmingai įteikti Mažeikių choreografijos mokyklos XXV laidos diplomai. Oras puikus, saulėtas, matyt vaikai jį sąžiningai “užsidirbo” 😊

 

 

Dėkojame visiems stovyklos organizatoriams, mokytojams, vaikams už puikias akimirkas, o šokių kolektyvų rėmėjams ir Mažeikių rajono savivaldybei – už pagalbą įgyvendinant visas kūrybines idėjas!

Daugiau fotografijų iš puikaus šokių koncerto rasite mūsų Facebook paskyroje Renavo dvaro sodyba.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status