👏 Tado Girininko ir Donato Ravini koncertas sužavėjo klausytojus 👏

🏵🥚 Paroda „Paslaptingas žavesys” laukia Jūsų! V. Kuso ir L. Ubienės darbų kolekcija Renavo rūmuose nuo kovo 4 d. 🥚🏵
2022 m. 3 kovo d.
Marijos Pečkauskaitės-Šatrijos Raganos premijos 2022 m. laureatė – Romualda Žilinskienė
2022 m. 9 kovo d.

👏 Tado Girininko ir Donato Ravini koncertas sužavėjo klausytojus 👏

        Š. m. kovo 4-ąją į vakarėjantį dvarą rinkosi klasikinės muzikos mylėtojai.
Koncertas prasidėjo rimtimi – skambant pianistės atliekamam Ukrainos himnui, atsistodami visi susirinkusieji išreiškė pagarbą kovojančiai Ukrainai 🇺🇦🇱🇹.
.
         Susirinko per šimtą klausytojų, pasiilgusių betarpiško bendravimo su atlikėjais, būti šalia, kai jaučiamas kiekvienas jų įkvėpimas, kiekviena išdainuota nata, ištransliuota emocija. Artistišku vokalu atlikėjai įtaigiai papasakojo mums daug istorijų. Muzikos kūriniai įvairūs, apimantys visa paletę jausmų – nuo stiprių, tragiškai jausmingų, iki melodingiausių, lyriškų, virpinančių sielą, net linksmų ir žaismingų. Nuoširdi publika negailėjo aplodismentų, o nuo stiprių vokalistų balsų vibravo ne tik klausytojų emocijos, bet ir rūmų menės sietynai 😊.
Koncerto vedančioji Vigailė, pristatydama atliekamus kūrinius, citavo šiuo metu itin tinkančius žodžius iš žymių pasaulio žmonių pasisakymų.
Tad nuoširdžiai dėkojame voklistams Tadui Girininkui ir Donato Ravini, už akompanimentą – Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro koncertmeisterei pianistei Olgai Eleonorai Taškinaitei, koncerto organizatoriams „Klasikos degustacija“ ir ypač Vigailei Karpavičiūtei už galimybes susipažinti čia, Renavo dvare, su aukštosios kultūros vertybėmis!

Stebėdami klausytojų emocijas suprantame, kad ateityje tokių renginių bus organizuojama ir daugiau 🙂 .
Lauksime visų Jūsų!
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status