Dvi naujos įdomios parodos Renavo dvare

Dailininkės Aldonos Butkuvienės personalinė paroda nuo š.m. birželio 10 d.
2022 m. 7 birželio d.
Kviečiame!!! 2022 m. liepos 2 d. 13.00 val. išskirtinis renginys „Lietuviško vakaro įsiūbuoti“
2022 m. 15 birželio d.

Dvi naujos įdomios parodos Renavo dvare

     🌞🌼   Vasarą pradėjome su dainomis atverdami jums dvi naujas įdomias parodas.   🌞🌼

       Pirmiausia pristatėme Renavo dvaro sodybos gamtos elementus atspindinčią, etnografinius objektus atvaizduojančią, įvairiausiais augalais bei paukščiais dabintą menininkės Aldonos Butkuvienės personalinę skirtukų knygoms ir kitų odos dirbinių parodą rūmų II aukšte.
              
            Tuomet I aukšto salone pristatyta nepaprasto Mataičių teatro nepaprasta istorija ir ją iliustruojantys spektaklio “Scenos vaizdeliai” kostiumai, eskizai, plakatai, fotografijos. Nuotaikingai parodą pristatė Lietuvos teatro, kino ir muzikos muziejaus darbuotojai – žodį tarė muziejaus direktorė Nideta Jarockienė,  parodos kūrimo istoriją papasakojo rengėja ir kuratorė Janina Armonaitė, o kartu su kolega sudainavo svajingų romansų ir pakvietė į svirną susipažinti su spektaklio kita dalimi. Tai ir kostiumai, ir scenografijos elementai, ir spektaklio vaizdo įrašai. Janina Armonaitė subūrė visą publiką aktyviai dainuoti drauge, paskatino net iš užsienio atvykusius svečius, kuriuos nustebino ne tik netikėtas įtraukus renginys, bet ir lietuviškos vaišės visiems dalyviams – varškės sūris, medus, šakotis, gaivieji gėrimai.
    

       

Tad kviečiame visus, kas negalėjote dalyvauti linksmame parodų atidaryme, atvykti ir apžiūrėti parodas jums tinkamu laiku!

🌼🌼🌼
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status