Renavo dvaras – žiedai, kvapai ir muzika sekmadienio vakare! Kviečiame! Koncertas liepos 17 d. 18:00 val.

Lietuviško vakaro įsiūbuotas šurmulys dvaro svirne
2022 m. 8 liepos d.
Įteiktas Ateities kaimo kūrėjų apdovanojimas (AKKA 2022) įvykdytam projektui
2022 m. 12 liepos d.

Renavo dvaras – žiedai, kvapai ir muzika sekmadienio vakare! Kviečiame! Koncertas liepos 17 d. 18:00 val.

                  Nors šiandien mus prausia lietus, tačiau tai tik paryškina Renavo dvaro parkų medžių ir slėnių žalumą, nė kiek nenustelbia tokio saldžiai malonaus žydinčių šimtamečių liepų kvapo. O vos tik išlindus saulei, įsijungia viliojantis čiobrelių aromatas bei šimtabalsis paukščių choras. Išsimaudę pievų gėlių žiedai dar ryškesni, o dvaro rožių šakos net linksta nuo žiedų gausos.

  

     

            Štai toks gražus ir rožių žiedlapiais nubarstytas dvaras laukia Jūsų, o ypač rūmai, kuriuose jau sekmadienį skambės nepaprasta muzika.

            Tad primename ir kviečiame Jus 2022 m. liepos 17 d. 18:00 val. į koncertą „Moterys ir muzika su Marlene Dietrich“ rūmų salėje.

   

             Tai Žemaitijos dvarų muzikos festivalio renginys, kuriam jaunos latvių kilmės menininkės Magdalēna Geka (smuikas, Prancūzija, Latvija) ir Iveta Calite (fortepijonas, Latvija, Švedija) parengė ypač moterišką koncertą, kurio programa sudaryta tik iš moterų sukurtų kompozicijų 😊

Bilieto kaina: nuo 12 EUR

Festivalio organizatoriai kviečia planuotis mielus vasaros vakarus su muzika iš anksto ir įsigyti bilietus su senjoro nuolaida. Nuolaidos laukelyje rašykite SENJORAS (20 proc. nuolaidai gauti).

Bilietai čia: Moterys ir muzika su Marlene Dietrich (Prancūzija, Latvija). Festivalis | tickets.paysera.com

   Daugiau informacijos ir bilietų rezervacija tel. 8 615 46031

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status