Kviečiame Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos narius į renginį Renavo dvaro sodyboje, 2022 09 14

Edukacinio renginio „Renavo dvaro sodybos praeitis – mūsų visų dabartis“ turininga diena dvare
2022 m. 26 rugpjūčio d.
„Renavo dvaro sodybos praeitis – mūsų visų dabartis“ uždegantis baigiamasis vakaras
2022 m. 27 rugpjūčio d.

Kviečiame Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos narius į renginį Renavo dvaro sodyboje, 2022 09 14

🏰🏡🏛      Š.m. rugsėjo 14 d., trečiadienį, 11 val. Mažeikių r. Renavo dvaro sodyboje vyks Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos renginys. Renginio programoje numatomos įdomios paskaitos, skirtos dvarų paveldo problematikai ir tvariems sprendimams.
Kviečiame Asociacijos narius dalyvauti, registruotis į renginį el. paštu projektai@dvarai.lt.

Renginys – tai projekto „Laiškas iš dvaro“ dalis. Projektu siekiama dar platesnio visuomenės informavimo, pritraukimo dalyvauti Europos paveldo dienų renginiuose bei Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos organizuojamoje pažintinėje akcijoje „Laiškas iš dvaro“. Projekto vykdymo laikotarpiu bus skatinama dalyvauti ir atrasti kuo daugiau Lietuvos pilių ir dvarų paveldo objektų, lankytojams kurti artimesnius ryšius su kultūros paveldo puoselėtojais, o šiems – dalintis patirtais atradimais tiriant ir restauruojant Lietuvos pilis ir dvarus. Dvarų paveldo objektai dažnai yra kaimiškose vietovėse, vietose, kuriose esama didžiulių galimybių ugdyti gyvenimo harmonijoje su gamta stilių.

Lietuvos pilių ir dvarų asociacija (LPDA)    http://www.dvarai.lt/

Foto: N. Vėlavičienės

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status