❗⚜ Kviečiame į Kultūros paveldo dienų renginį Renavo dvaro sodyboje, rugsėjo 17 d. 11 val. ⚜❗

„Renavo dvaro sodybos praeitis – mūsų visų dabartis“ uždegantis baigiamasis vakaras
2022 m. 27 rugpjūčio d.
⚜📸 Kviečiame į susitikimą su VAIDOTU GRIGU Renavo dvare 2022 m. rugsėjo 16 d. 16.00 val. ⚜📸
2022 m. 12 rugsėjo d.

❗⚜ Kviečiame į Kultūros paveldo dienų renginį Renavo dvaro sodyboje, rugsėjo 17 d. 11 val. ⚜❗

❗⚜⚜⚜  Kviečiame į Europos paveldo dienų renginį „Renavo dvaras – ir šiandienai, ir rytojui“. 2022 m. rugsėjo 17 dieną planuokite praleisti Renavo dvaro sodyboje! 

Renginyje daug sužinosite apie vieną iš  vertingiausių Žemaitijos krašto  dvarų ansamblio statinius, dvaro šeimininkus,  turėsite galimybę tiesiogiai pabendrauti su savo srityje daug išmanančiais, patirtimi galinčiais pasidalinti  lektoriais. Bus įdomu patiems pakiloti (ne taip paprasta! 🙂 ) senovines plytas, daugiau sužinoti apie rūmų interjerą puošiančias koklines krosnis ir patiems pasidalinti istorijomis apie savo namuose tebesaugomas senąsias krosnis ar tas mielas, kurios „gyvos” tik mūsų atsiminimuose. Pasigėrėsite istorinių šokių plastika bei nebijantys rankų moliu susitepti sudalyvausite edukacijoje. Rudens šeštadienį praleisite įdomiai, naudingai ir turiningai!

‼  Į renginį bus galima atvykti ir parvykti  nemokamai autobusu. Autobusas lauks keleivių pagal registracijos sąrašą prekybos centro „IKI“ aikštelėje, adresu Sedos g. 18, Mažeikiai. Žinoma, į renginį galite atvykti ir savo transportu!

Registruotis telefonu Nr. +370 620 37506 arba el. paštu vilvze@gmail.com

 

          

Taip pat skatiname dalyvauti ir kituose Mažeikių rajono Kultūros paveldo renginiuose!

Daugiau aktualios informacijos rasite: https://www.facebook.com/Ma%C5%BEeiki%C5%B3-kra%C5%A1to-kult%C5%ABros-paveldas-1209955885687172/
Pažinkime savo krašto kultūros paveldą drauge!

   

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status