🎭📸 Aktyvus penktadienis dvare su svečiais iš Vilniaus Janina Armonaite ir Vaidotu Grigu 🎭📸

⚜📝⚜ Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos renginys „Laiškas iš dvaro“ ⚜📝⚜
2022 m. 16 rugsėjo d.
⚜ Renginys „Renavo dvaras – ir šiandienai, ir rytojui“ Europos kultūros paveldo dienoms paminėti ⚜
2022 m. 19 rugsėjo d.

🎭📸 Aktyvus penktadienis dvare su svečiais iš Vilniaus Janina Armonaite ir Vaidotu Grigu 🎭📸

⚜💒      Penktadienis (2022 09 16) dvare – įdomus, kupinas veiksmo, vaikų ir suaugusiųjų, pažinčių ir naujų patirčių 😊

🔔🎭       Nes čia vyko ir smagi teatralizuota edukacija vaikams, kai jie patys pasigamina lėlytes „aktorius“ ir įsitraukia į lietuviškos pasakos spektaklį su muziejininke, parodos NEPAPRASTO TEATRO NEPAPRASTA ISTORIJA. VISKAS APIE MATAIČIŲ TEATRO SPEKTAKLĮ „SCENOS VAIZDELIAI“ kūrėja, folkloro teatro aktore Janina Armonaite.
.
   
.
🦇🌙       Ne tik vaikams, bet ir suaugusiems patinka edukacinė valandėlė apie šikšnosparnius, visi nustemba, kiek mažai apie šiuos paslaptingus ir mitais apipintus žinduolius žinojo ir nė nenumanė, koks tai mažas ir švelnus gyvūnėlis.
.
       
.
🎞📸       Vakaro „vinis“ – susitikimas su vienu iš Lietuvos spaudos fotografų klubo įkūrėju, Lietuvos fotomenininkų sąjungos nariu, žymiu Lietuvos fotografu Vaidotu Grigu. Pašnekesį moderavo folkloro teatro aktorė Janina Armonaitė, tad jis buvo lengvas, smagus, neįpareigojantis. Išgirdome daug Vaidotui Grigui nutikusių smagių istorijų, įtampos kupinų, itin atsakingų fotosesijų, prisiminta apie pasitaikiusius nemalonius techninius nesklandumus fotografuojant, netikėtus puikiausius kadrus, naujas pažintis ir užsimezgusias draugystes. Fotografas pasidalino savo ilgamete patirtimi, atsakė į visus užduotus klausimus. O prisiminimui apie puikų vakarą padovanojo solidų fotoalbumą „MOTERYS“, kuriame esančios fotografijos ir priminė daug linksmų fotografo darbo momentų.
.
   
.
💕🌹    Dėkojame svečiams iš Vilniaus Janinai Armonaitei ir Vaidotui Grigui už įdomias edukacijas ir šiltą bendravimą!
.
🙂     Laukiame visų kituose renginiuose Renavo dvaro sodyboje!
.
        
.
        
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status