⚜ Dvare svečiai iš Latvijos – Saldaus rajono mokytojų delegacija, 2022 10 06 ⚜

Pasibaigė jūsų balsavimas už labiausiai patikusias fotografijas tema „Mano sodas“
2022 m. 12 spalio d.
🍏🍎 Neišsemiamos temos apie senuosius Renavo sodus – ir pranešimuose, ir spektaklyje 🍎🍏
2022 m. 17 spalio d.

⚜ Dvare svečiai iš Latvijos – Saldaus rajono mokytojų delegacija, 2022 10 06 ⚜

⚜    Į Mažeikių rajoną iš Latvijos atvyko Saldaus rajono mokytojų delegacija. Saldus – ilgametis Mažeikių miestas partneris. Mokytojų delegacija lankėsi Mažeikių rajono Savivaldybėje, rajono ugdymo ir kultūros įstaigose, kur susipažino su ugdymo proceso organizavimu, mokyklų naujovėmis ir pasiekimais.

⚜    Džiugu, kad žingeidūs Saldaus rajono mokytojai apsilankė ir Renavo dvaro sodyboje, kur susipažino su ilgamete dvaro ir jo šeimininkų istorija, kuri susijusi ir su Kuršo žemėmis  dabartinės Latvijos teritorijoje. Svečiai apžiūrėjo labiausiai XIX amžių atspindinčią gausią interjero ekspoziciją bei dailės ir fotografijos darbų parodas rūmuose.

⚜   Jų viešnagė dvare baigėsi labai smagiai – su muzika ir dainomis didžiojoje rūmų salėje. Dėkojame jiems už nuoširdų domėjimąsi, gerą nuotaiką ir gėles ekskursijai pasibaigus!

              

         

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status