Koncertas „AUSTĖJA LUKAITĖ duo: populiarioji klasika, Edith Piaf” Renavo dvaro sodyboje 2022 m. spalio 22 d.

Spektaklis “Šimtmečio moterys” Renavo dvaro rūmuose š. m. spalio 7 d. 18 val.
2022 m. 29 rugsėjo d.
Renavo dvaro sodyba kviečia rinktis „Kultūros paso” edukacines programas
2022 m. 7 spalio d.

Koncertas „AUSTĖJA LUKAITĖ duo: populiarioji klasika, Edith Piaf” Renavo dvaro sodyboje 2022 m. spalio 22 d.

Kviečiame visus, laukiančius gražių koncertų dvaro aplinkoje, nostalgišką rudens pavakarę pasimėgauti jaunos ir talentingos solistės koncertu „AUSTĖJA LUKAITĖ duo: populiarioji klasika, Edith Piaf”  (2022 m. spalio 22 d. 18 val. Renavo dvaro rūmuose).

Jūs tikrai girdėjote apie vieną garsiausių ir populiariausių prancūziškos estrados dainininkių, žinomų visame pasaulyje – Edith Piaf ir jos dainas. Naujos kartos klasikos solistė Austėja Lukaitė, neseniai atšventusi vestuves ir grįžusi iš medaus mėnesio, su scenos kolege koncertmeistere pianiste Gražina Zalatoriene nustebins Renavo dvaro sodybos klausytojus. Aktorė, šokėja, klasikinis sopranas Austėja Lukaitė džiaugiasi, galėdama dainuoti ar vaidinti publikai.

Moterų dueto vakaras sudėliotas iš Lietuvos kūrėjų Z. Bružaitės, G. Savinienės, M. Petrausko, G. Kuprevičiaus dainų, taip pat iš kitų šalių kūrinių. Koncerto rengėjai ragina patenkinti smalsumą ir apsilankyti renginyje – juk įdomu, kokia naujos kartos solistė Austėja yra Carmen ar Edith Piaf  🙂

Bilietus į koncertą įsigykite internete ar rezervuokite telefonu 8 615 46 031, kaina – 15 EUR

AUSTĖJA LUKAITĖ duo: populiari klasika, Edith Piaf/ KAUNAS | tickets.paysera.com

APIE ATLIKĖJĄ:

Dainininkės keliu pradėjusi eiti su mergaičių choru „Liepaitės“, A. Lukaitė jį tęsė Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (doc. A. Janutas). Vėliau solistės ir aktorės talentą parodė TV šou „Muzikinė kaukė“: meistriškai imitavo populiarią 20 a. Lietuvos estrados atlikėją D. Neimontaitę, po kito pasirodymo įkvėpė atsisukti susižavėjusią aktorę ir dainininkę Ingą Jankauskaitę.  Dievulio dosniai įvairiais talentais apdovanotą Austėją galėjote įsidėmėti ir kituose populiariuose televizijos projektuose: „Šok su žvaigžde“, „Lietuvos balsas“ ir kituose, taip pat televizijos serialuose. Tokia eklektiška menine veikla pasižyminti Austėjos dienotvarkė nėra naujiena nei Lietuvos, nei pasaulio kultūroje,  jos įvairiapusiškumas padeda pritraukti publiką tiek į klasikinės muzikos koncertus, festivalius,  tiek į komedijos teatro „Domino“ spektaklius.

Solistė dainavo ir kitų šalių publikai: talijos, Prancūzijos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos. Kartu su pianiste Gražina Zalatoriene artistė rengia edukacines programas apie klasikinę muziką.

Jaunosios dainininkės talentas atsiskleidžia naujame vaizdo klipe apie Lietuvą, čia ji dainuoja G. Jautakaitės kūrinį „Viešpaties lelija“. Klipas filmuotas Krekenavos bažnyčioje ir apylinkėse, jį sukūrė kompanija „Adlife Creative Studio“:

Austėja Lukaitė – G. Jautakaitė „Viešpaties lelija” – YouTube

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status