❄🎄 Gitaros virtuozo Marcio Auzinš muzika Renavo dvare gruodžio 16 d. 🎄❄

🌸❄ Gruodžio 3 d. 12.00 val. baigiamasis projekto „Obels žiede – istorijos ir meno krislai“ renginys ir fotoparodos atidarymas
2022 m. 23 lapkričio d.
Paminėtos signataro Stanislovo Narutavičiaus gimimo 160-osios ir mirties 90-osios metinės konferencijoje „Mane įkvepia mano Signataras“ Alsėdžiuose
2022 m. 27 lapkričio d.

❄🎄 Gitaros virtuozo Marcio Auzinš muzika Renavo dvare gruodžio 16 d. 🎄❄

🎄🎸🎶 Gitaros virtuozas Marcis Auzinš iš Latvijos gruodžio 16 d. surengs net du šventų Kalėdų koncertus Renavo dvare. Kviečiame į popietinį 15 val. koncertą!

Daugiau informacijos mob. telefonu 8 615 46 031.
🎄🎸🎶    Mārcis Auziņš, latvių gitaristas, kompozitorius, aranžuotojas ir grupės lyderis, savo šventinių koncertų kalendoriuje pasižymėjo Lietuvą. Gruodžio 16 d. muzikantas surengs pasirodymus Renavo dvaro sodybos koncertų salėje.
🎄🎸🎶   Baigęs Madonos vaikų muzikos mokyklos fortepijono klasę, muzikinę karjerą pradėjo kaip pianistas. Vis dėlto fortepijono klavišus jis greitai iškeitė į gitaros stygas: groti mokėsi Rygos muzikos mokykloje, akademijoje. Jau 2005 metais (vos 22 metų) buvo pastebėtas ir įvertintas 3-iąja vieta Baltijos šalių džiazo gitaristų konkurse „Sony Jazz stage 2005”. Pirmasis solinis albumas „Viens” pelnė Latvijos metų įrašo nominaciją, šiam albumui pristatyti Marcis surengė 35 solinius koncertus, grodamas tiek savo kūrybos melodijas, tiek pasaulinius hitus. Kompozitorius parašė muziką spektakliams: Valmieros dramos kūriniui „Vidzmenieki”, multimedijos darbui „Kveldiegs”, dalyvavo televizijos projektuose kaip muzikos prodiuseris. 2018 metais įrašė antrąjį solinį albumą „Azrautība“ ir vėl neliko nepastenėtas – buvo nominuotas Latvijos metų muzikos įrašo apdovanojimui. Talentingas, originalus ir kūrybingas menininkas Latvijos nacionalinėms avialinijoms „AirBaltic” sukūrė muzikinį identitetą.
🎄🎸🎶    Mārcis Auziņš stovi tarp geriausių Latvijos gitaros ir apskritai muzikantų, yra mėgiamas publikos bei kolegų: bendradarbiauja su tokiais nacionaliniais ir Baltijos šalyse žymiais muzikos kūrėjais kaip Raimonds Pauls, Laima Vaikule, nacionaliniu simfoniniu orkestru ir daugeliu kitų.
🎄🎸🎶   Organizatoriai „Klasikos degustacija” ir Renavo dvaras yra nepaprastai laimingi, kad šis didis gitaros virtuozas sutiko atvykti į Lietuvą ir surengti koncertus. Išskirtiniai, šventų Kalėdų žvakių šviesos apgaubti pasirodymai vyks Renavo dvaro sodybos koncertų salėje. Renginys dviejų dalių su pertrauka.
Koncerto rėmėjai:  Marmo Arc, UAB Jubana.
🎄🎸🎶
Bilietus galite įsigyti internetu ar rezervuoti mob. telefonu 8 615 46 031
Gitaros virtuozo Mārcis Auziņš Kalėdų koncertas (Latvija) | tickets.paysera.com
🎄🎸🎶 Rezervuokite bilietus koncertui, nes vietų skaičius ribotas! 🙂
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status