🎄✨ Šventinio latvių gitaristo Mārcis Auziņš koncerto dvare atgarsiai ✨

Fotoparodos „Mano sodas“ atidarymas ir pamoka rišti šiaudų sodą
2022 m. 4 gruodžio d.
☝❗ Informuojame apie Renavo dvaro sodybos darbo laiką švenčių laikotarpiu ❄✨
2022 m. 22 gruodžio d.

🎄✨ Šventinio latvių gitaristo Mārcis Auziņš koncerto dvare atgarsiai ✨

✨🎸🎶 Mārcis Auziņš, latvių gitaristas, kompozitorius ir aranžuotojas gruodžio 16 d. surengė net du išskirtinius šventų Kalėdų pasirodymus Renavo dvaro sodybos rūmų salėje.

✨🎸🎶
 „Klasikos degustacija” vadovė Vigailė Karpavičiūtė ir meno vadovas bei tenoras Donato Ravini padėkojo visiems už gražų muzikinį bendradarbiavimą šiais metais, susirinkusiems palinkėjo gražių švenčių, laukti naujų koncertų kitais metais bei pristatė garsųjį gitaristą.
✨🎸🎶
Mārcis Auziņš nuoširdžiai bendravo su publika, papasakojo ir savo įsimintinų istorijų, pristatė atliekamus kūrinius. Klausytojus sužavėjo ir paties muzikanto sukurtos kompozicijos, ir savitu stiliumi atlikti žinomi kitų autorių kūriniai. Muzikantas gitarų atsivežė ne vieną, pagal reikalingą skambesį keitė instrumentus atlikti skirtingiems kūriniams. Pademonstravo, kaip viena gitara išgauna visos muzikos grupės atliekamus garsus, įjungdamas boso gitaros, mušamųjų, klavišinių ir pagrindinės melodijos instrumentinę partiją. Latvių gitaristas prisipažino esąs labai maloniai nustebęs, kad pirmąkart koncertuodamas solo (ne su grupe ar žymiais atlikėjais) Lietuvoje sulaukė tokio klausytojų susidomėjimo.
✨🎸🎶
Koncerto klausytojai ir lingavo į muzikos taktą, ir buvo įtraukti į kūrinio atlikimą, ir nuoširdžiai dėkojo muzikantui už pasirodymą. Taip pat visi smagiai pasišnekučiavo ragaudami obuolių sūrį, kitus skanumynus bei taurę gėrimo. O įsigijusieji Mārcis Auziņš CD muzikos albumą galėjo gauti ir muzikanto autografą.
✨🎸🎶
Organizatoriai „Klasikos degustacija” ir Renavo dvaro sodyba yra nepaprastai laimingi, kad šis gitaros virtuozas sutiko atvykti į Lietuvą ir surengti šventinius koncertus mūsų mylimai publikai čia.
✨🎸🎶
Fotografavo ir aprašė Nomeda Vėlavičienė

                                            

       

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status