Kuriamas naujas teminis turistinis maršrutas keliaujantiems po Žemaitiją

❕ Dėl darbo laiko vasario 15–16 dienomis ❕
2023 m. 10 vasario d.
Žibučių žydėjimo šventė Renavo dvare 2023 04 15
2023 m. 21 kovo d.

Kuriamas naujas teminis turistinis maršrutas keliaujantiems po Žemaitiją

🌤🏛🌳   Renavo dvaras pusdieniui tapo idėjų generavimo vieta, nes čia susitiko Mažeikių turizmo ir verslo informacijos centro, Plungės turizmo informacijos centro bei Renavo dvaro sodybos administracijos atstovai bendram geram tikslui: pasiūlyti naują teminį turistinį maršrutą keliaujantiems po Žemaitijos kraštą.

🔹 Pasitarimo metu sutarta dėl į kelionės programą įtraukiamų Plungės ir Mažeikių rajonų lankytinų vietovių ir objektų, siejamų su žymiųjų brolių  Stanislovo ir Gabrieliaus Narutavičių istorija, aptartos pasirenkamos edukacijos ir kitos galimos papildomos veiklos keliautojams.

🔹 Tokia tarprajoninė idėja gimė praeitų metų pabaigoje, dalyvaujant Alsėdžių Stanislovo Narutavičiaus gimnazijoje organizuotoje konferencijoje „Mane įkvepia mano Signataras“ (2022 11 25) ir lankantis Alsėdžių pažinimo centre, o išplėtota jau šių metų pradžioje. Laukia dar nemažai darbų, įgyvendinant šį sumanymą, bet tikime, kad bendras darbas bus rezultatyvus.
🔹 Pasitarime dalyvavo: Mažeikių TVIC direktorė Jolanta Gintalienė ir turizmo vadybininkė Rasa Nabažaitė, Plungės TIC direktorė Sandra Kasmauskienė ir turizmo vadybininkė Kristina Narkutė – Beniušienė, Renavo dvaro sodybos direktorius Deividas Makavičius ir muziejininkė Nomeda Vėlavičienė.
                   
                     
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status