Balandžio 15 d. visus kviečiame į šventę Renavo dvaro sodyboje!

Jubiliejinė 10-oji Žibučių žydėjimo šventė balandžio 15 dieną, kviečiame!
2023 m. 31 kovo d.
Saulėtos, prasmingos, džiugios Prisikėlimo šventės!
2023 m. 7 balandžio d.

Balandžio 15 d. visus kviečiame į šventę Renavo dvaro sodyboje!

💠 Balandžio 15 d. visus kviečiame į šventę Renavo dvaro sodyboje! 💠

      Čia linksmai laiką leisti galės ne tik vaikai, kuriems bus organizuojama įvairių pramogų, bet gal ir suaugusieji sumanys pasilinksminti, pavyzdžiui: sudalyvauti margučių ridenimo čempionate ar pasipuošti laikina tatuiruote 😉😉

Kviečiame gerai praleisti laiką su muzika, pramogomis, vaišėmis, žinoma, su šeima, draugais, kaimynais ir bendraminčiais.
   O kad pramogaujant, klausantis muzikos ar tiesiog pailsinti kojas būtų patogiau, rekomenduojame pasiimti iš namų savo paklotėlį, pleduką, čiužinuką, sulankstomą kėdutę ar pagalvėlę – kas jums būtų patogu prisėsti. Nes vietos dvaro slėnio pievoje pakaks visiems, o štai dvaro suolelių – tik keletas  😉. Tad pagalvokite, kaip jums partogiau susėsti kartu su šeima ar draugais! 😊👍

.
💠 Žibuoklės dvaro parke jau ryškiai mėlynuoja, jomis gėrintis galima paskaityti įvairiausių gražiausių poezijos posmų specialiai jubiliejinei šventei paruoštame „Poezijos take dvaro parke”.
.
🏛 Dvarų gyvenimą XIX a. atspindinčią turtingą interjero ekspoziciją bei meno parodas rūmuose galima bus aplankyti įsigijus lankytojo bilietą.
.
.
💠  Į šventę galima atvykti ir rajono viešuoju transportu – rekomenduojame pasinaudoti Mažeikių savivaldybės dovanojama paslauga keliauti nemokamai.

Reguliarus Mažeikių autobusų parko autobuso maršrutas yra toks:
❗️➡️ 9:40 val. – išvykimas iš autobusų stoties (atitinkamai autobusas sustos visose Mažeikių miesto ir kitose užmiesčio autobusų stotelėse, jei ten lauksite), važiuoja per Židikus link Sedos, o apie 10:40 val. jau būsite prie Renavo dvaro.
❗️⬅️ 16:24 val. – išvykimas iš Dvaro autobusų stotelės (kitoje kelio pusėje, nei atvykimo stotelė) į Mažeikius per Židikus.
O jei keliausite savo transportu – kooperuokitės, pasiūlykite pavėžėti ir savo draugus, kad išvengti didžiulės automobilių grūsties prie dvaro.
.

💠🌞 Laukiame visų šioje pavasario šventėje! 💠😊

Fotografavo N. Vėlavičienė

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status