EVELINA SAŠENKO: meilės istorija pagal EDITH PIAF

Rugsėjo 22 d. kviečiame į spektaklį „Altorių šešėliai”
2023 m. 19 rugsėjo d.
Koncertas skirtas tarptautinei Mokytojo dienos progai.
2023 m. 11 spalio d.

EVELINA SAŠENKO: meilės istorija pagal EDITH PIAF

✔Spalio 6 d.(2023.10.06) 15.00 Renavo dvare ,  įvyks Evelinos Sašenko šventinis koncertas.

✔Evelina Sašenko (vokalas).
✔ Paulius Zdanavičius (fortepijonas).

💛 Daugybę pasaulio vyrų ir moterų pamilti įkvėpusi talentingoji dieviškoji prancūzė Edith Piaf – jaunystėje sužavėjo ir Eveliną. Ji buvo viena pirmųjų mūzų, viena pagrindinių mokytojų, padėjusi formuotis dainininkės skoniui, didžioji interpretacijos meno mokykla ir itin mylimas repertuaras, prie kurio kūrėja nuolat sugrįžta. 2013 metais išleistas albumas „Meilės istorija pagal Edith Piaf“ – tikra Evelinos Sašenko vizitinė kortelė.

💛 Edith Piaf dainos nukels klausytojus į spalvingąjį Montmartrą, jaukias kavines ir slaptas įsimylėjėlių vietas. Muzika užburs reginiais ir kvapais, pažadins jausmus. Akimirkai pagauta nepažįstamojo šypsena pasakos naujas istorijas , o gatvės šurmulys gali būti naujos melodijos pradžia. Daina nuneš klausytoją ten, kur jis gal net nesvajojo apsilankyti, privers nusišypsoti ar susimąstyti.
„Mano meilė – jausmingos dainos iš Edith Piaf repertuaro. Daina – mano gyvenimas, todėl esu laiminga galėdama dainuoti ir dovanoti tą džiaugsmą kitiems. Chanson’ų kalba yra tokia muzikali, šilta – ja galiu išreikšti savo mintis, jausmus, norus.”, – sako Evelina.

💛 Garsiose chanson’ ų melodijose plazda elegantiško ir kvapnaus Paryžiaus dvasia, jaudindama širdį nuostabiomis meilės istorijomis ir nuskraidindama sielą į prancūziškų romanų pasaulį…

💛 Žiūrovai yra įsimylėję šią atlikėją dėl jos natūralaus, tikro įsijautimo į muzikos kūrinių vaidmenis, nuoširdumo scenoje ir gyvenime. Dainininkės grožį galima palyginti su nuostabiai kvepiančia karališka rože, su Renesanso laikų Moterimis, pilnomis pasitikėjimo savimi, moteriškos ramybės, didingomis Moterimis. Tai sukuria didelį malonumą koncertuose – gražu žiūrėti ir klausytis.

✔ Sašenko dalyvavo daugybėje TV projektų, festivalių ir konkursų. Lietuvą atstovavo Eurovizijoje su daina „C’est Ma Vie“, prancūzų kalba jai yra labai graži, seksuali ir viliojanti, įtraukianti, solistė puikiai įvaldžiusi šią vieną gražiausių pasaulio kalbų.

✔ Šventinėje koncerto programoje skambės puikiai gerbėjams pažįstamos Edith Piaf dainos: „La Vie En Rose“ „Padam padam“, „Hymne a L’amour“, „La Foule“, „L accordeniste“ ir kitos.

✔ Bilietus  rezervuokite telefonu: 8 615 46 031.

✔ Bilietų kainos: 25.00 eur – pirmos eilės,   23.00 eur – kitos eilės.

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status