Kviečiame į edukacinį užsiėmimą „Įmink medžio mįslę”!

Kviečiame!!!
2019 m. 3 gruodžio d.
„Pasaulis yra mažas”-ir tai tikra tiesa…Maloniai kviečiame Jus pasiklausyti nuostabaus koncerto Renavo dvaro rūmuose
2020 m. 18 sausio d.

Kviečiame į edukacinį užsiėmimą „Įmink medžio mįslę”!

Akmenys ne visada būna šiaip sau rieduliai. Jie kalbantys, jie liudijantys. Priklausomai nuo to, ką tu nori sužinoti. Vieni gali papasakoti apie atnašaujančius mūsų protėvius, kiti – apie šių dienų menininkų išdykavimus. Ir akmenys nėra šalti, jie bendraujantys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kai atvyksite į Renavo dvaro sodybos parką pamankštinti kojelių, pailsinti akelių, būtinai juos pašnekinsim, amžius išgyvenusius, daug regėjusius ir kantriai laukiančius savo kalbėjimo valandos.
Ar jūs įmatote vienoje iš nuotraukų drakoną? Taip? Tikrai čia yra drakonas Lulu. Bet jis yra vienišas…Gamta yra pati didžioji menininkė ir kūrėja. Mums belieka tik surasti jos kūrinius ir įkvėpti jiems gyvybę arba per juos išreikšti savą mintį, įprasminti svarbią žinutę.
Įsijunkite į edukacinį užsiėmimą „Įmink medžio mįslę”!
Darbelių medžiagos itin paprastos: medžių šaknys, šakos, įvairaus smulkumo akmenukai ir t.t. Dar mūsų fantazija. Ir noras kažkam kažką svarbaus pasakyti arba, tiesiog, drakonui Lulu draugų surasti.
Visa tai ir dar kitos staigmenos yra renginio „Diena Renavo dvaro sodyboje“ sudėtinė dalis. Atvykite, išgyvenkite kartu su šeima kupiną įspūdžių, gerų emocijų dieną Renavo dvaro sodyboje. Laukiame visų !

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status